Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Jochen & Dieter!

We wonen samen in het hartje van Brugge, een stad die ons nauw aan het hart ligt én we zijn hier ook getrouwd!

In 2018 leerden we elkaar kennen op het vliegtuig. Toen werkten we nog als steward bij TUIfly Belgium. Door onze job in de luchtvaart hebben we het geluk gehad heel wat van de wereld te mogen zien en heel veel inspiratie op te doen. Bovendien zijn we ook allebei heel gepassioneerd door reizen en maken we dus zelf ook graag eens een inspirerende trip. En wat we dan doen als we in het buitenland zijn? Op zoek gaan naar leuke ontbijt- en lunchspots! Zo hebben we dan ook açai bowls leren kennen, wat ondertussen zelf ons dagelijks ontbijtje is.

Onze favoriete plekjes in het buitenland zijn: Dreamer Açai & Juice Bar (Miami), Bonbon Café (Lanzarote), Almalibre Açai House (Valencia), Palmetto Superfoods (San Francisco), Açai Republic (Los Angeles), Wai Açai (Tulum)... en nog zo veel meer. Daarnaast zijn we tijdens onze trips ook verliefd geworden op de Boho-stijl (Bohemian) in combinatie met Wabi Sabi. Een stijl die de nadruk legt op eenvoud, organische vormen, natuurlijke materialen en rust.

Enkele adresjes die ons volledig geïnspireerd hebben zijn: Nomad Hotel (Jávea), Bikini Island & Mountain Hotel (Mallorca), Lindos Aqua Terra (Rhodos), Casa Cook (Kos), OKU Hotel (Ibiza) enzovoort...

Dit is wat wij ook naar voor willen brengen in Boho Brunch. Het gevoel dat je heerlijk kan ontbijten en lunchen in een rustgevend bohemian kader, waar niks moet en alles mag. Rust... Dat is wat je bij ons kan vinden. Iedereen is welkom! Want mensen met open armen ontvangen, dat is het liefste wat wij doen. Tot snel!

 

Jochen & Dieter